הגישה שלי

הגישה בה אני עובדת מתבססת על גישת הנון-דיאט.
גישה זו מתמקדת בהקשבה לצורכי הגוף והנפש,
ובחיבור מחדש לתחושות הרעב והשובע הטבעיות של הגוף.
האכילה היא בהתאם לתחושות הרעב והשובע ולמה שהגוף זקוק לו ולא מתוך הגבלה של ספירת קלוריות.
ככה אנו משמרות את ההנאה מאוכל, מכיוון שאין אוכל אסור ואוכל מותר,
אין אוכל משמין ואוכל מרזה.

מה קורה בטיפול?

תזונה מאוזנת

נוודא שהגוף שלך מקבל את התזונה הבריאה והמאוזנת לה הוא זקוק.
בטיפול נתייחס גם למדדים בריאותיים כמו: איזון רמות הסוכר בדם, הורדת רמות כולסטרול וטריגליצרידים, כבד שומני ועוד.
כדי שתוכלי לזהות מתי לאכול, מה לאכול וכמה לאכול נבנה יחד את סולם הרעב והשובע האישי שלך וכך על ידי תרגול הקשבה לתחושות הרעב והשובע תלמדי מה הגוף שלך צריך והאכילה שלך תהיה קשובה ולא נסיבתית.
תוכלי לשלב מזונות שאת אוהבת, להגיע למשקל הנכון לך וגם לשמור עליו.

התנהגות אכילה

נכיר את דפוסי האכילה שלך, את המחשבות והרגשות שיש לך סביב אוכל או סביב מאכלים מסוימים.
נתרגל אכילה מודעת, תשתחררי מתיוג מזונות כאסורים/לא טובים, תאפשרי לעצמך לאכול בצורה מאוזנת ומתוך דאגה עצמית ולא כתגובה לרגשות לא נעימים או לצורך מילוי ריק פנימי
.

משקל ודימוי גוף

הודות לתהליך שתעברי הגוף שלך יגיע למשקל הנכון לו, ויוכל לשמור עליו לאורך זמן.
תבססי מערכת יחסים בריאה, חומלת ומיטיבה עם המשקל ועם הגוף, תקבלי אותו כפי שהוא ותרגישי שלמה.

רוצה להתייעץ? השאירי פרטים